035 52 62 070

Schadeherstel

Schade door een aanrijding?

Vul met de tegenpartij ter plekke het Europees Schadeformulier in. Vraag ook de namen en adressen van eventuele getuigen. Maak een beschrijving van het ongeval, liefst met een schets of foto.

Heeft u geen Europees Schadeformulier bij de hand, vraag dan het rijbewijs en kentekenbewijs en groene kaart en neem de gegevens over. Maak daarna een afspraak voor het samen invullen ESF. Meld u daarna bij uw schadehersteller.

Schade door diefstal, braak of vandalisme?
Doe altijd aangifte bij de politie en neem dan contact op met uw verzekeraar.
Veeg eventuele laksporen, of andere sporen nog niet weg, maak foto’s hiervan, en ga naar uw schadehersteller.

1. Schademelding

Wanneer u schade heeft aan uw auto, neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch maar u kunt ook de schade melden via email.

Als u bij ons langs komt, nemen wij alle benodigde informatie met u door, zoals uw gegevens, de voertuiggegevens en de schadegegevens en leggen deze vast op een innameformulier.
Tevens wordt een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt.

Daarna melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij inclusief een geschat schadebedrag en regelen wij, indien dat nodig is, een expert.

2. Schadecalculatie

Wanneer uw voertuig bij ons binnenkomt voor reparatie, maken wij op de 1e dag een dossier aan met schadecalculatie en foto’s. Dit dossier wordt elektronisch/digitaal aangeboden bij de des betreffende verzekeraar.

Tijdens de reparatie worden er gedurende de diverse stadia ook foto’s gemaakt van de werkzaamheden, zoals van demontage-richtwerk-plaatwerk-spuitwerk- en montage, ter aanvulling van het schadedossier.

3. Aflevering

Na reparatie wordt de auto uitgezogen en gewassen en melden wij u wanneer het voertuig weer beschikbaar is. Op elke reparatie krijgt u bij ons 4 jaar FOCWA-garantie.

Contact formulier

Neem contact op via het onderstaande contact formulier.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*
 

Terug