Onze partners

Om de ANWB-erkenning “Autoschadehersteller” te krijgen moeten bedrijven voldoen aan een heel pakket erkenningsnormen en kwaliteitseisen.

Univé Schade Service heeft ons heeft ons geselecteerd als één van de beste schadeherstelbedrijven.  Hierdoor bent u verzekerd van:

  • Snelle en deskundige reparatie
  • Gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie
  • 4 jaar garantie op de reparatie

De stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade afwikkeling voor dertien werkmaatschappijen van zeven grote verzekeringsconcerns.

De doelstelling is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces te vergroten bij zowel de consument en de schadeherstellers alswel de Stichting en haar deelnemers.

Glasgarant is een nieuw initiatief van de Stichting Schadegarant.

Na jarenlange en succesvolle ervaring met de schadestroomstimulering van carrosserieschades hebben de deelnemers in de Stichting Schadegarant besloten dit concept tevens toe te gaan passen op autoruitschades.

Samenwerkingen

Mijn vloerspecialist is een deskundig en ervaren team van specialisten die ervaring hebben met veel verschillende soorten vloeren. Wij leveren en plaatsen mooie en eigentijdse vloeren in woningen door heel Nederland.

Lekkage opsporen en oplossen bij Lekdetectie Totaal. Vindt snel de oorzaak en verhelp eventuele lekkages voordat ze uw huis of bedrijf kunnen ruïneren! Met onze jarenlange ervaring weten wij de bron van uw lekkage snel te vinden.

Welkom bij Zwembad Meesters, waar we uw droomzwembad werkelijkheid maken. Ontdek hoe ons team van experts zich toelegt op het creëren van een oase van ontspanning en plezier, recht in uw eigen achtertuin.

André Snel Autoschade

Locatie

André Snel Autoschade BV

Ambachtsweg 18
1271 AM Huizen

Bekijk routemap

Contact

Bel direct

035 52 62 070

Mail ons

info@autoschadesnel.nl