Restauratie oldtimers

Bij André Snel Autoschade hebben we een passie voor het behouden van de tijdloze charme en unieke geschiedenis van oldtimers. Als gespecialiseerd bedrijf in de restauratie van klassieke voertuigen streven we ernaar om deze automobiele juweeltjes te herstellen naar hun vroegere glorie en ze te laten schitteren als nooit tevoren.

Online afspraak maken
Kwaliteit staat voorop

Direct vervangend vervoer

Deskundige restauratie

Bij André Snel Autoschade geloven we in het behoud van het verleden en het bewaren van cultureel erfgoed. Ons team van ervaren en gepassioneerde vakmensen is toegewijd aan het zorgvuldig restaureren van oldtimers met aandacht voor elk klein detail. Van de carrosserie tot de motor en interieur, we streven naar niets minder dan perfectie.

Onze restauratieprocessen zijn nauwgezet en beginnen met een grondige inspectie van het voertuig om de exacte staat en restauratiebehoeften te bepalen. We werken vervolgens aan het verwijderen van roest, het repareren van carrosserieschade en het vervangen van onderdelen met originele of nauwkeurig gereproduceerde componenten.

Restauratie van Oldtimers
Restauratie van Oldtimers

Kwaliteit staat voorop

Bij André Snel Autoschade staat kwaliteit voorop in alles wat we doen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen indrukwekkend is, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Onze vakmensen zijn meesters in hun ambacht en hebben een schat aan ervaring in het omgaan met verschillende merken en modellen van oldtimers.

Een persoonlijke aanpak

Wij begrijpen dat elke oldtimer uniek is en een persoonlijke geschiedenis heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en ervoor te zorgen dat de restauratie aan hun verwachtingen voldoet, of zelfs overtreft.

Gedurende het hele restauratieproces houden we onze klanten op de hoogte en betrekken we hen bij belangrijke beslissingen. Contacteer ons vandaag nog!

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen