Auto spuiten bij schade

Auto spuiten bij schade is een proces waarbij beschadigde delen van een auto opnieuw worden voorzien van een nieuwe laklaag. Dit kan nodig zijn na een ongeval, vandalisme, krassen of andere vormen van schade aan de lak van de auto.

Het doel van auto spuiten bij schade is om de esthetische en beschermende eigenschappen van het voertuig te herstellen en ervoor te zorgen dat het er weer als nieuw uitziet.

Online afspraak maken

Milieuvriendelijke produkten

Direct vervangend vervoer

Hoe werkt het spuiten van een auto bij schade?

Het proces van auto spuiten bij schade begint met het grondig reinigen van het beschadigde gebied en het verwijderen van eventuele resten van de oude lak. Vervolgens wordt het oppervlak geschuurd om een glad en egaal oppervlak te creëren waarop de nieuwe lak goed kan hechten.

Na het schuren wordt een primerlaag aangebracht om de hechting van de lak te bevorderen en roestvorming te voorkomen. Zodra de primerlaag droog is, wordt de kleurlak opgespoten. Hierbij wordt nauwkeurig gewerkt om ervoor te zorgen dat de kleur overeenkomt met de rest van de auto.

Nadat de kleurlak is aangebracht en gedroogd, volgt meestal een blanke laklaag. Deze blanke lak zorgt voor een glanzende afwerking en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en weersomstandigheden.

André Snel Autoschade
André Snel Autoschade

Kosten van auto spuiten bij schade

De kosten van auto spuiten bij schade kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de schade en het type auto. Het spuiten van een klein oppervlak met lokale schade zal over het algemeen goedkoper zijn dan het spuiten van een volledig paneel of meerdere beschadigde delen.

Conclusie

Auto spuiten bij schade is een cruciale stap om de esthetische waarde en bescherming van een voertuig te herstellen na een ongeval of andere vormen van schade. Het is een complex proces dat het beste kan worden overgelaten aan professionele autoschadeherstellers vanwege hun ervaring, vaardigheden en professionele apparatuur. Door te investeren in hoogwaardige autoschadeherstel, kun je ervoor zorgen dat je auto er weer als nieuw uitziet en zijn waarde behoudt.

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen