Krassen verwijderen

Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om krassen en schade aan uw geliefde auto op te merken. Ons gespecialiseerde team van vakmensen staat klaar om uw voertuig weer in showroomstaat te herstellen. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technieken zijn wij in staat om zowel kleine krasjes als diepere schade efficiënt te verwijderen.

Ontdek hoe wij uw auto terugbrengen naar zijn oorspronkelijke glorie!

Online afspraak maken
Voorkomen van verdere schade

Direct vervangend vervoer

Diepere Schadeherstel

Naast het verwijderen van oppervlakkige krassen, zijn wij ook gespecialiseerd in het herstellen van diepere schade aan de autolak. Of het nu gaat om diepere krassen, lakschade door een aanrijding of andere vormen van beschadiging.

Wij hebben de expertise om uw auto te herstellen. Ons team maakt gebruik van geavanceerde reparatietechnieken en nauwkeurige kleurmatching om ervoor te zorgen dat het eindresultaat naadloos aansluit bij de originele lak.

Professionele Service

Bij André Snel Autoschade streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Ons team is professioneel, vriendelijk en altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat uw auto een waardevol bezit is en behandelen deze met de grootste zorg. Vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt tot het moment dat u uw auto weer ophaalt, zorgen we voor een naadloze en stressvrije ervaring.

Krassen verwijderen
Krassen verwijderen

Milieubewustzijn

Wij bij André Snel Autoschade zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden in ons reparatieproces. Onze duurzame aanpak helpt niet alleen de impact op het milieu te verminderen, maar zorgt er ook voor dat uw auto op een verantwoorde manier wordt hersteld.

Conclusie

André Snel Autoschade is uw toegewijde partner voor het herstellen van beschadigde autolak. Met onze expertise, geavanceerde technieken en milieuvriendelijke benadering garanderen we dat uw auto weer in topconditie zal verkeren. Wij nemen de tijd om uw auto grondig te inspecteren en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Vertrouw op ons en geniet van een glanzende, krasvrije auto die de aandacht trekt op elke weg. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen