Velgen herstellen

Welkom bij André Snel Autoschade, uw toonaangevende specialist in het herstellen van beschadigde velgen. Bij ons draait alles om de passie voor perfectie en de liefde voor auto’s. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw voertuig in topconditie te houden, en daarom bieden we hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor het herstellen van uw velgen.

Online afspraak maken
Kwaliteit staat voorop

Direct vervangend vervoer

Waarom kiezen voor velgen herstellen?

  1. Vakmanschap: Ons team van ervaren vakmensen beschikt over de kennis en expertise om zelfs de meest beschadigde velgen te herstellen. Of het nu gaat om krassen, scheuren, deuken of corrosie, wij hebben de juiste oplossingen voor elk probleem.
  2. Geavanceerde technologie: Bij André Snel Autoschade maken we gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige apparatuur om het herstelproces efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Onze technieken zijn milieuvriendelijk en garanderen duurzame resultaten.
  3. Ruime keuze aan afwerkingen: Naast het repareren van beschadigingen bieden we ook een scala aan afwerkingsopties om uw velgen er weer als nieuw uit te laten zien. Of u nu kiest voor een hoogglans, mat, gepolijst of gepoedercoat oppervlak, wij zorgen voor een verbluffend eindresultaat dat bij uw stijl en persoonlijkheid past.
  4. Snelle service: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om onze diensten zo snel mogelijk aan te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  5. Betaalbare tarieven: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij André Snel Autoschade hanteren we eerlijke en transparante prijzen, zodat iedereen van onze diensten kan profiteren.

Wilt u uw beschadigde velgen herstellen en ze weer laten stralen als nieuw? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op.

Velgen herstellen
Velgen herstellen

Onze werkwijze

Bij André Snel Autoschade volgen we een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat uw velgen in perfecte staat worden hersteld:

  1. Grondige inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van uw velgen om alle schade en problemen te identificeren.
  2. Professionele reparatie: Ons team van experts voert de nodige reparaties uit met behulp van geavanceerde technieken en gereedschappen.
  3. Afwerking naar wens: U kunt kiezen uit verschillende afwerkingsopties om de look van uw velgen te personaliseren.
  4. Kwaliteitscontrole: Voordat we uw velgen teruggeven, ondergaan ze een uitgebreide kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet.

Contacteer ons

Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Wij verheugen ons erop om uw auto weer die glanzende en onberispelijke uitstraling te geven die het verdient!

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen