Kaliberen van radar’s en camera’s

Bij André Snel Autoschade begrijpen we het belang van nauwkeurige en betrouwbare radar- en camera-apparatuur voor verschillende industrieën. Of het nu gaat om verkeersveiligheid, surveillance, autonome voertuigen of industriële toepassingen, correct gekalibreerde apparatuur is essentieel voor optimale prestaties en veiligheid.

Online afspraak maken
Ervaren en gespecialiseerd team

Direct vervangend vervoer

Radar kalibratie:

Ons team van gespecialiseerde technici beschikt over de expertise om diverse soorten radarsystemen te kalibreren. Of het nu gaat om korteafstandsradars (SRR), middellangeafstandsradars (MRR) of langeafstandsradars (LRR), we zorgen ervoor dat uw radarsystemen met de grootste precisie werken. Door onze geavanceerde kalibratietechnieken kunnen we ervoor zorgen dat uw radardata betrouwbaar en consistent is, wat van vitaal belang is voor verkeers- en voertuigveiligheid.

Camera kalibratie:

Camerasystemen spelen een cruciale rol bij tal van toepassingen, zoals verkeersmonitoring, beveiligingssystemen en beeldverwerking voor autonome voertuigen. Bij André Snel Autoschade zijn we gespecialiseerd in het kalibreren van verschillende soorten camera’s, waaronder monochrome, kleur, infrarood en 3D-camera’s. Onze kalibratiediensten zorgen ervoor dat uw camerasysteem nauwkeurige en consistente beelden vastlegt, waardoor u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de verkregen gegevens.

Kaliberen van radar’s en camera’s
Kaliberen van radar’s en camera’s

Waarom kiezen voor radar & camera kalibratie?

  1. Ervaren en gespecialiseerd team: Onze technici hebben uitgebreide ervaring in het kalibreren van radars en camera’s voor verschillende toepassingen, waardoor we een grondige en betrouwbare service kunnen bieden.
  2. Geavanceerde apparatuur: We maken gebruik van geavanceerde kalibratieapparatuur en -technologieën om de hoogste precisie te garanderen bij het afstellen van uw radars en camera’s.
  3. Betrouwbaarheid: Onze kalibratiediensten zorgen ervoor dat uw apparatuur consistent en betrouwbaar werkt, waardoor u vertrouwen kunt hebben in de gegevens die ze genereren.
  4. Snelle service: We begrijpen het belang van tijdige kalibratie en streven ernaar om onze diensten efficiënt uit te voeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kies André Snel Autoschade voor professionele en hoogwaardige kalibratiediensten die voldoen aan de eisen van uw industrie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen