Lakschade herstellen

Bij André Snel Autoschade zijn we trots om uw betrouwbare partner te zijn als het gaat om het herstellen van lakschade aan uw geliefde voertuig. Onze missie is om uw auto weer in onberispelijke staat te brengen en uw rijervaring te herstellen alsof het net uit de showroom komt. Met een team van hoogopgeleide professionals en geavanceerde technologieën, zetten we ons in voor het leveren van uitstekende diensten die voldoen aan de hoogste normen in de autoherstelindustrie.

Online afspraak maken
Efficiëntie en klanttevredenheid

Direct vervangend vervoer

Kwaliteit en Klanttevredenheid

Bij André Snel Autoschade geloven we dat kwaliteit en klanttevredenheid onze topprioriteiten zijn. We begrijpen hoe belangrijk uw voertuig voor u is, en daarom zorgen we ervoor dat elk aspect van het herstelproces met uiterste zorg wordt uitgevoerd. Onze vakmensen beschikken over een schat aan ervaring en expertise in het omgaan met verschillende lakschades, variërend van kleine krassen tot grotere beschadigingen.

We streven naar transparantie in onze dienstverlening en nemen de tijd om u te informeren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat de reparaties duurzaam zijn en de glans van uw auto herstellen.

Lakschade herstellen
Lakschade herstellen

Snelle en efficiënte dienstverlening

Bij André Snel Autoschade streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Uw tevredenheid is onze grootste voldoening, en we nemen elke klantfeedback serieus om onszelf voortdurend te verbeteren. Ons doel is om een langdurige relatie met u op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid.

Wanneer u kiest voor lakschade herstellen, kiest u voor een bedrijf dat zich volledig inzet voor kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid. Laat uw lakschade aan ons over en ervaar de zorg en aandacht die uw auto verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we uw auto weer in showroomstaat kunnen herstellen!

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen