Mijn auto is total loss: wat nu?

Wanneer uw geliefde auto betrokken is bij een ernstig ongeval en de schade zo aanzienlijk is dat deze niet meer te herstellen is, staat u voor een uitdagende situatie: uw auto is total loss verklaard. Dit kan een overweldigende en stressvolle ervaring zijn, vooral als u niet weet wat u nu moet doen. Gelukkig zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het omgaan met dergelijke situaties en u kunnen helpen.

Online afspraak maken
Deskundige taxatie en advies

Direct vervangend vervoer

Onze expertise bij auto total loss

Bij André Snel Autoschade begrijpen we hoe verwarrend en emotioneel het kan zijn om te ontdekken dat uw auto total loss is. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u door het hele proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke uitkomst krijgt.

Deskundige taxatie en advies

Onze eerste stap is om een deskundige taxatie uit te voeren van uw beschadigde voertuig. We werken samen met gecertificeerde taxateurs die grondig onderzoek doen naar de omvang van de schade en de waarde van uw auto bepalen op basis van verschillende factoren, zoals merk, model, leeftijd en conditie. Dit stelt ons in staat om een eerlijke en nauwkeurige schatting te geven van de waarde van uw total loss auto.

Auto total loss
Auto total loss

Advies bij het nemen van de juiste beslissing

Na het vaststellen van de waarde van uw total loss auto, helpen we u bij het nemen van de juiste beslissing. Afhankelijk van uw situatie, kunt u ervoor kiezen om de uitkering van de verzekeringsmaatschappij te accepteren en op zoek te gaan naar een vervangende auto, of u kunt ervoor kiezen om uw beschadigde auto te behouden en deze te laten repareren, ook al is deze total loss verklaard.

Uw gemoedsrust is onze prioriteit

Bij André Snel Autoschade begrijpen we dat het omgaan met een auto total loss een stressvolle periode kan zijn. Ons doel is om u gemoedsrust te bieden door u te begeleiden bij elke stap van het proces en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw situatie. Onze expertise en toewijding aan klantenservice maken ons de ideale partner om u te helpen bij het omgaan met een auto total loss.

Neem vandaag nog contact op en laat ons u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw auto. We staan klaar om u te ondersteunen en uw zorgen weg te nemen.

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen