Bumper herstellen

De bumper van je auto kan soms beschadigd raken door ongelukken, parkeerincidenten of gewoon door normale slijtage. Gelukkig is het vaak mogelijk om de bumper te herstellen zonder een dure vervanging. Een gekwalificeerde monteur kan de bumper op een professionele manier herstellen en zorgen voor een resultaat dat er als nieuw uitziet.

Online afspraak maken
Hoogwaardige materialen

Direct vervangend vervoer

Het bedrijf dat uw bumpers als nieuw maakt

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw beschadigde bumper weer als nieuw kan maken? Zoek niet verder! Ons bedrijf is gespecialiseerd in bumper herstellen en staat bekend om zijn uitstekende service en vakmanschap.

Deskundige monteurs

Onze deskundige technici zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring in het herstellen van bumpers van allerlei automerken. Of het nu gaat om kleine krassen, deuken of diepere schades, onze vakmensen weten precies hoe ze het probleem moeten aanpakken. Ze maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen om de originele staat van uw bumper te herstellen.

Bumper herstellen
Bumper herstellen

Kwaliteit en klanttevredenheid

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen met het resultaat van onze diensten. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en volgen we strikte procedures om ervoor te zorgen dat de bumperreparatie duurzaam is en jarenlang meegaat.

Snelle en efficiënte service

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u uw voertuig zo snel mogelijk weer op de weg wilt hebben. Daarom streven we ernaar om onze bumperreparaties snel en efficiënt uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze klanten kunnen rekenen op een snelle service zonder in te boeten aan vakmanschap.

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen