Schadeherstel

Schade door diefstal, braak of vandalisme? Doe altijd aangifte bij de politie en neem dan contact op met uw verzekeraar. Veeg eventuele laksporen, of andere sporen nog niet weg, maak foto’s hiervan, en ga naar uw schadehersteller.

Online afspraak maken
Deskundige monteurs

Direct vervangend vervoer

Schade door een aanrijding?

Vul met de tegenpartij ter plekke het Europees Schadeformulier in. Vraag ook de namen en adressen van eventuele getuigen. Maak een beschrijving van het ongeval, liefst met een schets of foto.

Heeft u geen Europees Schadeformulier bij de hand, vraag dan het rijbewijs en kentekenbewijs en groene kaart en neem de gegevens over. Maak daarna een afspraak voor het samen invullen ESF. Meld u daarna bij uw schadehersteller.

Schade door diefstal, braak of vandalisme?

Doe altijd aangifte bij de politie en neem dan contact op met uw verzekeraar. Veeg eventuele laksporen, of andere sporen nog niet weg, maak foto’s hiervan, en ga naar uw schadehersteller.

Schadeherstel
Schadeherstel

1. Schademelding

Wanneer u schade heeft aan uw auto, neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch maar u kunt ook de schade melden via email.

Als u bij ons langs komt, nemen wij alle benodigde informatie met u door, zoals uw gegevens, de voertuiggegevens en de schadegegevens en leggen deze vast op een innameformulier.

Tevens wordt een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt.

Daarna melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij inclusief een geschat schadebedrag en regelen wij, indien dat nodig is, een expert.

2. Schadecalculatie

Wanneer uw voertuig bij ons binnenkomt voor reparatie, maken wij op de 1e dag een dossier aan met schadecalculatie en foto’s. Dit dossier wordt elektronisch/digitaal aangeboden bij de des betreffende verzekeraar.

Tijdens de reparatie worden er gedurende de diverse stadia ook foto’s gemaakt van de werkzaamheden, zoals van demontage-richtwerk-plaatwerk-spuitwerk- en montage, ter aanvulling van het schadedossier.

3. Aflevering

Na reparatie wordt de auto uitgezogen en gewassen en melden wij u wanneer het voertuig weer beschikbaar is. Op elke reparatie krijgt u bij ons 4 jaar FOCWA-garantie.

Schadeherstel

Jacqueline Veraart

Een top bedrijf, auto wordt ook gewassen en van binnenin schoongemaakt. Ook de schade is weer super mooi gemaakt.

Bob Hillesum

Vriendelijk, snel geholpen. Uitstekende service. Zeer tevreden. Ook goed advies. Een aanrader. Nog hartelijk bedankt.

Mert Yucel

Via mijn verzekeraar, Unive bij André Snel terecht gekomen. Zeer transparant. Ontzorgen mij geheel. En houden mij netjes op de hoogte van het herstel.

Johan Mig

Auto gekocht, Mr Snel komt zijn afspraken na, alles heel goed verlopen en correct. Naar mijn ervaring een zeldzame eigenschap in Nederland.

Luc Buchwaldt

De schade aan mijn auto is perfect hersteld je ziet er niks meer van. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor het herstellen van autoschade!

Danny Van Der Hulst

Verschillende keren grote en kleine schades laten herstellen door deze firma. Houd zich netjes aan de afspraken en ik ben tot nu toe altijd netjes geholpen.

Wij werken samen met verzekeraars:

Een greep uit onze partners

Klein herstel
Auto spuiten bij schade
Caravan- en camperreparatie
Krassen verwijderen
Spotrepair
Autoruitschade herstellen
Auto uitdeuken zonder spuiten
Hagelschade
Koplampen polijsten en afstellen
Steenslagreparatie

Autostoel of dashboard repareren
Bumper herstellen
Total loss
Lakschade herstellen
Velgen herstellen